TANDARTS NOOR VOOR HET JONGE GEBIT.

KINDER- EN JEUGDTANDHEELKUNDE.

Samen zorgen wij voor een gezonde mond van uw kind. U thuis en wij in de praktijk. Wist u dat de zorgverzekeraar de tandheelkundige kosten voor ieder kind tot 18 jaar betaalt? Dus plan vandaag nog een afspraak bij Tandarts Noor, dat levert uw kind veel op en kost u niks extra.

Of het nu gaat om preventieve zorg, het behandelen van tandbederf, het begeleiden van orthodontische behoeften of het bieden van geruststelling bij tandheelkundige angst. Noortje Akveld heeft uitgebreide ervaring met het behandelen van kinderen, omdat ze als kindertandarts heeft gewerkt bij Stichting Jeugdtandverzorging Amsterdam.

Tandarts Noor staat klaar om te zorgen voor de tanden van de volgende generatie. We zijn er trots op om bij te dragen aan het opbouwen van een gezonde mond die een leven lang meegaat.

AFSPRAAK PLANNEN

Tandarts Noor - Moeder en dochter in Voorhout Tandarts Noor - Kindertandarts in Voorhout Tandarts Noor - Tandarts Noortje Akveld 3 jaar oud

“Poets tot 10 jaar de tanden van uw kind altijd na. Ga met je kind twee keer in het jaar naar de tandarts. Zo voorkom je gaatjes en blijft het gebit van uw kind gezond.”

Tandarts Noortje Akveld

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE PLANNEN.

* Vereiste Velden
(0252) 23 06 56