SAMEN ZORGEN WIJ VOOR UW MOND.

Tandarts Noor is een plek waar iedereen, van jong tot oud, zich op zijn gemak voelt. Waar kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak centraal staan.

MISSIE.

Het is ons doel om samen voor uw mond te zorgen door het creëren van een open en toegankelijke omgeving, waarin wij u informeren over de juiste mondverzorging en onze tandheelkundige behandelingen kwalitatief goed uitvoeren zodat u een gezond gebit en stralende lach heeft.

 

 

VISIE.

Tandarts Noor is een onafhankelijk tandartspraktijk in Voorhout waar wij toegankelijke kwalitatief goede mondzorg aanbieden aan jong en oud. Ons streven is om een hechte band op te bouwen met u en samen te zorgen voor niets minder dan een stralend en gezond gebit. Dit doen we met de grootste zorg en aandacht. Het is ons doel dat u tevreden naar huis gaat, in de wetenschap dat het team van Tandarts Noor u niet alleen professioneel heeft geholpen, maar ook goed heeft geinformeerd over de verleende zorg.

 

Tandarts Noor - Koppel hardlopend in park. Tandarts Noor - gezonde Vrouw

KERNWAARDEN.  

  • Bij Tandarts Noor staat persoonlijke aandacht voorop. We vinden het ontzettend belangrijk om de specifieke behoeften van U te begrijpen en onze zorg daarop af te stemmen. We willen dat u zich gehoord en begrepen voelt, en dat we samenwerken aan uw mondgezondheid op een manier die u past. Het is ons doel om iedereen volledig te informeren, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. 
  • Kwaliteit vormt de hoeksteen van onze tandheelkundige zorg, waarbij we in samenspraak met u de beste behandelmethoden kiezen. Wij zijn toegewijd om met het grootste vakmanschap en zorgvuldigheid de beste mondzorg te verlenen.  
  • Wij hechten grote waarde aan integere zorg. Voor ons betekent dat we altijd eerlijk, ethisch en transparant werken, zodat u duidelijkheid heeft over de behandelingsopties, kosten en mogelijke resultaten. Tandarts Noor is een onafhankeijke tandartspraktijk, waar vertrouwen en langdurige relaties voor alles gaan.
Tandarts Noor - Meisje die droomend kijkt

Laatste nieuws

Bekijk laatste nieuws
(0252) 23 06 56