SAMEN ZORGEN WIJ VOOR UW MOND.

Tandarts Noor is een plek waar mensen van alle leeftijden
zich thuis voelen, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en
een persoonlijke benadering centraal staan.

DE PRAKTIJK.

Tandarts Noor is een kleinschalige en onafhankelijke tandartspraktijk in Voorhout, gevestigd in de voormalige praktijk van Oort aan het Oosthoutplein. Onlangs heeft onze praktijk een volledige make-over ondergaan om een moderne en comfortabele omgeving te creëren, waarin wij de best mogelijke mondzorg kunnen bieden.

Wij zijn een vriendelijke dorpstandartspraktijk waarin een gemoedelijke sfeer heerst en uw welzijn oprecht voorop staat. Als team streven wij naar hoogwaardige en integere mondzorg.

LEES VERDER >

 

NOORTJE AKVELD.

Tandarts Noor wordt deskundig geleid door tandarts Noortje Akveld, die in 2008 is afgestudeerd aan ACTA (Amsterdam). Als derde generatie tandarts zit mondzorg in haar genen. Ze groeide als kind op in een tandartspraktijk aan huis, en inmiddels is ze ruim 15 jaar werkend als zelfstandig tandarts met ervaring in Nederland, Italië en Engeland.

LEES NOORTJES HELE VERHAAL >

Tandarts Noor Tandartspraktijk in Voorhout Oosthoutplein Tandarts Noor - Kindertandarts in Voorhout Tandarts Noor - Man met krullen en mooi gebit

TEAM.

Wij zijn een nieuw samengesteld team met veel ervaring bestaande uit Noortje (Tandarts), Renu (Tandarts) en Ka-man (Mondhygiënist) die voorheen werkzaam waren bij Tandarts Oort. Ze worden nu vergezeld door Linda (Assistent), die voorheen bij Tandarts van Schravendijk werkte. Bovendien hebben we Veronique verwelkomd als onze nieuwe assistent.

MAAK KENNIS MET HET TEAM >


GESCHIEDENIS.

Tandarts Noor is voortgekomen uit de fusie van twee gerespecteerde namen in de tandheelkundige gemeenschap van Voorhout: Tandarts J.H. Oort en Tandarts Van Schravendijk. Beide tandartsen hebben gedurende vele decennia hoogwaardige tandheelkunde geleverd in Voorhout. U kunt erop vertrouwen dat deze traditie van uitmuntende zorg wordt voortgezet bij Tandarts Noor.

LEES VERDER >

Tandarts Noor - Lachende Vrouw

MISSIE.

Het is onze missie om samen voor uw mond te zorgen.


VISIE.

Wij zijn een onafhankelijk tandartspraktijk in Voorhout waar wij klaar staan voor jong en oud en toegankelijke kwalitatief goede mondzorg aanbieden.


KERNWAARDE.

  • Bij Tandarts Noor staat persoonlijke aandacht voorop.
  • Kwaliteit vormt de hoeksteen van onze tandheelkundige zorg.
  • Wij hechten grote waarde aan integere zorg.

LEES VERDER >

Tandarts Noor - Moeder en dochter in Voorhout

Laatste nieuws

Bekijk laatste nieuws
(0252) 23 06 56