NIEUWS &
TIPS VAN NOOR

MET PENSIOEN: TANDARTS J.R. VAN SCHRAVENDIJK.

september 25, 2023 - Tandarts Noor

Na 43 jaar draag ik de leiding van Tandartspraktijk J.R. Van Schravendijk over aan Noortje Akveld. Vanaf dit moment zal de praktijk voortgezet worden onder de naam Tandarts Noor op het Oosthoutplein, waar Linda u ook weer welkom zal heten.

Na vele jaren van zorg, toewijding en gedeelde glimlachen in Tandartspraktijk J.R. van Schravendijk, ben ik tot het besluit gekomen om met pensioen te gaan. Deze beslissing komt niet lichtvaardig, maar wordt ingegeven door gezondheidsredenen die me vragen om een stap terug te zetten.

Hoewel ik dit hoofdstuk afsluit, heb ik er alle vertrouwen in dat u in goede handen bent. Het doet me genoegen dat een jonge maar zeer ervaren Tandarts als Noortje Akveld, de verantwoordelijkheid voor uw tandheelkundige zorg op zich zal nemen.

Ik heb alle vertrouwen in haar capaciteiten en de kwaliteit van de zorg die ze zal bieden. Ze heeft niet alleen indrukwekkende professionele en academische ervaring, maar ook een oprechte passie voor het vak en is een warme persoonlijkheid die goed past binnen Voorhout.

Ik wil u allen van harte bedanken voor het vertrouwen dat u in mij en mijn team hebt gesteld gedurende de jaren. De banden die we hebben opgebouwd, zijn van onschatbare waarde voor me.

Met warme groeten,

Roel van Schravendijk

(0252) 23 06 56