ONS TEAM & VACATURES

Bij Tandarts Noor streven we naar goede en toegankelijke mondzorg en bieden we een vriendelijke omgeving. Bekijk onze teamleden en beschikbare vacatures hier.

HET TEAM VAN TANDARTS NOOR

Noortje Akveld

Tandarts & Eigenaar

Mijn uitdaging ligt in het geruststellen, uitleggen van de procedure, laten zien dat het anders kan en mensen met een gerust gevoel door de behandeling heen helpen. Ik heb daarbij een rustige behandelstijl.

Tandarts Noor - Noortje Akveld met Tandartsstoel

Renu Saini

Tandarts

Als tandarts voel ik me verantwoordelijk voor mijn patiënten en vind het belangrijk om een goede band met hen op te bouwen. Ik ga graag met patiënten in gesprek en hecht dan ook grote waarde aan persoonlijk contact.

Tandarts Noor Tandartspraktijk in Voorhout Oosthoutplein

Ka-man Tse

Mondhygiëniste

Bij elke behandeling staat een persoonlijke benadering en aandacht voor preventie centraal. Ze houdt van secuur werken en stelt graag kinderen en andere patiënten op hun gemak.

Linda

Tandartsassistent

Linda was jarenlang hét aanspreekpunt bij Tandarts van Schravendijk. Ze heeft met haar vriendelijke ontvangst al veel Voorhouters welkom geheten voor hun bezoek aan de tandarts.

Veronique

Tandartsassistent

Veronique is een ervaren professional die veel vreugde vindt in het bieden van de juiste ondersteuning. Ze heeft in het verleden al succesvol samengewerkt met Noor, en is blij nu in Voorhout te zijn.

VACATURES

MOMENTEEL GEEN VACATURES

Laatste nieuws

Bekijk laatste nieuws
(0252) 23 06 56