Spoed Tandarts Voorhout: U wordt altijd geholpen

Binnen kantooruren zijn wij uw Spoed Tandarts in Voorhout, daar buiten werken wij samen met de Tandartsspoedpraktijk.

SPOED TANDARTS VOORHOUT: U WORDT ALTIJD GEHOLPEN

UW SPOEDDIENST TANDARTS VOORHOUT – SNEL EN DESKUNDIG

Als spoedtandarts in Voorhout helpen wij u graag. U bent altijd welkom voor Spoed Tandartsdiensten bij Tandarts Noor tijdens onze reguliere openingstijden, maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Onze spoeddienst is er voor alle acute pijnklachten en spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Of het nu gaat om een plotselinge kiespijn, een afgebroken tand of een ander urgent tandheelkundig probleem, wij staan als spoedtandarts in Voorhout voor u klaar.

Spoedgeval binnen openingstijden? Neem direct contact op met uw spoedtandarts in Voorhout, Tandarts Noor door te bellen naar (0252) 23 06 56

Spoed tandarts voorhout, welkom bij de spoeddienst

TANDHEELKUNDIGE SPOEDDIENST BUITEN OPENINGSTIJDEN

Bij Tandarts Noor in Voorhout staan uw tandheelkundige behoeften altijd centraal en begrijpen dat tandheelkundige noodgevallen zich niet houden aan kantoortijden. Daarom bieden we een spoeddienst aan, zelfs buiten onze openingstijden. In samenwerking met Tandartsspoedpraktijk Leiden zorgen we ervoor dat u altijd deskundig geholpen wordt. Tandartsspoedpraktijk Leiden is 24/7 bereikbaar en staan binnen Leiden en omgeving bekend om hun uitstekende spoedzorg. Bij acute spoedgevallen in de nacht wordt er direct een tandarts opgeroepen. Om wachttijden te voorkomen, vragen we u vriendelijk telefonisch een afspraak te maken.

Spoedgeval buiten onze openingstijden? Neem direct contact op met de Tandartsspoedpraktijk door te bellen naar 0900-8602 (€0.90 per gesprek). Meer informatie treft u op  tandartsspoedpraktijk.nl

Tandheelkundig spoeddienst buiten kantoor uren

KOSTEN EN BETALING BIJ UW SPOED TANDARTS IN VOORHOUT

Wanneer spoedeisende tandheelkundige zorg nodig is, is het begrijpelijk dat kosten en betalingen een rol spelen in uw overwegingen. Bij de Spoed Tandarts in Voorhout, en in onze samenwerking met Tandartsspoedpraktijk Leiden, streven we naar duidelijke informatie over kosten en betalingen, zodat u zich kunt richten op het verkrijgen van de zorg die u nodig heeft.

  • Kosten van Spoed Tandheelkundige Zorg in Voorhout
    De kosten van spoedtandheelkundige zorg kunnen variëren, afhankelijk van de aard van de behandeling die vereist is. Bij spoedgevallen zoals pijnverlichting, tandextracties of herstel van beschadigde tanden, liggen de kosten doorgaans tussen de €50 en €350. Voor complexere ingrepen kunnen de kosten hoger uitvallen.
  • Betalingsopties bij de Spoeddienst Tandarts in Voorhout
    Bij de Spoed Tandarts in Voorhout en Tandartsspoedpraktijk Leiden dient u na behandeling de kosten direct te voldoen. We accepteren betalingen bij voorkeur met PIN of Credit Card om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Zorgverzekeringen en Vergoedingen
    Het is goed om te weten dat uw zorgverzekering mogelijk de kosten van spoedeisende tandheelkundige zorg dekt, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Voor specifieke informatie over vergoedingen voor spoedeisende tandheelkundige behandelingen raden we u aan contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij.
De Kosten van Spoed Tandheelkundige Zorg in Voorhout bij tandarts noor

PROFESSIONELE SPOEDZORG, ALTIJD BESCHIKBAAR

Bij uw Spoed Tandarts in Voorhout, Tandarts Noor en Tandartsspoedpraktijk Leiden staat uw welzijn altijd voorop. Ons deskundige team staat klaar om u snel en effectief te helpen, zonder in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit.

Heeft u vragen over uw Spoed Tandarts in Voorhout? Neem gerust contact met ons op. We zijn hier om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

(0252) 23 06 56