NOORTJE, EEN GEBOREN TANDARTS.

HI, IK BEN NOORTJE AKVELD.

Als derde generatie tandarts zit mondzorg in mijn genen verweven. Ik ben letterlijk opgegroeid te midden van tandartsen, mijn opa, ouders, ooms en nichtjes zijn allen tandarts. Mijn ouderlijk huis grensde aan de tandartspraktijk van mijn ouders. Al als peuter speelde ik in de behandelkamer van mijn moeder, terwijl ik in de box zat. Naarmate ik ouder werd, werd ik steeds meer betrokken bij de praktijk en vond ik het leuk mijn ouders te helpen.

Mijn passie voor mondzorg is altijd groot geweest, en daarom was de keuze om tandheelkunde te studeren voor mij vanzelfsprekend. Na mijn afstuderen heb ik die passie verder ontwikkeld door de afgelopen 15 jaar als algemeen tandarts te werken in Nederland, Italië en Engeland. Tevens heb ik me met veel enthousiasme gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen.
 
 
Naast praktijkervaring ben ik dieper ingegaan op de academische kant van de tandheelkunde, waarbij ik onderzoek heb gedaan naar kwaliteitsindicatoren in de mondzorg. Deze dualiteit van internationale praktijkervaring en academische verdieping heeft mijn tandheelkundige vaardigheden en expertise enorm vergroot.

Na mijn omzwervingen ben ik nu terug in Nederland en heb ik mijn thuis gevonden in de Duin- en Bollenstreek. Dit voelt als het juiste moment om mijn eigen tandartspraktijk te starten in Voorhout, een plek waar ik mijn visie op mondzorg kan vormgeven.

Voor mij is tandheelkunde niet alleen een vak, maar een professionele roeping. Het vertrouwen dat mijn patiënten in mij stellen, is iets wat ik enorm waardeer en respecteer. Het is een genot om met mijn handen te werken en te zorgen voor de mondgezondheid van mijn patiënten. De diversiteit aan contacten met mensen maakt mijn werk boeiend en waardevol, terwijl de bijdrage die ik lever aan de maatschappij me een diepe voldoening geeft.

Deze nieuwe tandartspraktijk in Voorhout vertegenwoordigt voor mij een droom die werkelijkheid wordt. Het is niet alleen een plek waar ik mijn vaardigheden kan benutten, maar ook een plek waar ik langetermijnrelaties kan opbouwen met mijn patiënten en mijn team. Ik koester het idee dat mijn praktijk uitgroeit tot een vertrouwde, warme en aangename plek in Voorhout. Een plek waar iedereen, van jong tot oud, zich op zijn gemak voelt en waar kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak centraal staan.

Ik kijk ernaar uit om u persoonlijk te verwelkomen bij Tandarts Noor aan het Oosthoutplein en u te laten ervaren hoe mijn passie voor mondzorg leidt tot goede mondzorg voor u en uw gezin.

Met vriendelijke groet,

Noortje Akveld

CV NOORTJE AKVELD

  • Master Tandheelkunde (2008)
  • Master Zorgmanagement (2012)
  • Promotieonderzoek (PhD) naar kwaliteitsindicatoren in de tandheelkunde (2014-2018)
  • Zelfstandig werkend Tandarts in Nederland, Italië en Engeland (2008-heden)
  • Kindertandarts bij Stichting Jeugdtandverzorging Amsterdam (2008-2009)
  • Start bij Tandartspraktijk J.H Oort in Voorhout (2022)
  • Eigenaar Tandarts Noor (2023-heden)
  • Getrouwd en moeder van Anna & Abel

AFSPRAAK PLANNEN >

Tandarts Noor - Tandarts Noortje Akveld 3 jaar oud Tandarts Noor - Tandarts Noortje Akveld afstuderen aan ACTA Tandarts Noor - Noortje Akveld met Henny Tandarts Noor - Noortje Akveld als jonge tandarts Tandarts Noor - Tandarts Noortje Akveld in London Tandarts Noor - Op Tandartsstoel

Wat anderen over Noortje zeggen

""De afgelopen periode heb ik Noortje grondig ingewerkt, waardoor ik ervan overtuigd ben dat de persoonlijke wijze waarop Jan Herman en ik mondzorg aan u leverden ook bij haar gewaarborgd zal zijn""

Isaac-Jan Oort Voormalig Praktijk Manager, Tandartspraktijk J.H. Oort

"Hoewel ik dit hoofdstuk afsluit, heb ik er alle vertrouwen in dat u in goede handen bent. Het doet me genoegen dat een jonge maar zeer ervaren Tandarts als Noortje Akveld, de verantwoordelijkheid voor uw tandheelkundige zorg op zich zal nemen"

Roel van Schravendijk Voormalig Tandarts & Eigenaar, Tandarts J.R. van Schravendijk

Laatste nieuws

Bekijk laatste nieuws
(0252) 23 06 56