NIEUWS &
TIPS VAN NOOR

NIEUWE FASE VOOR TANDARTSPRAKTIJK J.H. OORT.

september 25, 2023 - Tandarts Noor

Na 38 jaar Tandartspraktijk J.H. Oort draag ik de praktijk met volle trots en vertrouwen over aan Noortje Akveld.

Noortje was reeds werkzaam in de praktijk en zal vanaf 1 september niet alleen haar rol als tandarts voortzetten, maar ook het management van de praktijk op zich nemen. De afgelopen periode heb ik haar grondig ingewerkt, waardoor ik ervan overtuigd ben dat de persoonlijke wijze waarop Jan Herman en ik mondzorg aan u leverden ook bij haar gewaarborgd zal zijn. Zij groeide op in een praktijk als de onze en dit was dan ook een doorslaggevende factor voor mij om de praktijk uitgerekend aan haar over te dragen.

Gedurende de afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het verlenen van innovatieve mondzorg met het behoud van ons laagdrempelige en dorpse karakter, een lijn die Noortje zal blijven voortzetten.

Graag wil ik benadrukken dat er voor u weinig verandert. De praktijk blijft op de vertrouwde locatie gevestigd, naast Noortje blijven ook Renu Saini en Ka-man Tse voor u klaar staan en ons telefoonnummer (0252) 23 06 56 blijft ongewijzigd. Noortje zal u spoedig informeren over de nieuwe naam en website van de praktijk.

Op 1 september ben ik exact 10 jaar in de praktijk werkzaam en dit is voor mij een mooi moment om mij vanaf dan volledig te richten op mijn eigen onderneming, Puma Tactical. Bij vragen of opmerkingen kunt u mij blijven bereiken op de tandartsoort.nl emailadressen, of wellicht treffen we elkaar op het dorp waar ik voorlopig ook zal blijven wonen.

Tot slot wil ik u en Noortje het beste toewensen voor de toekomst en u bedanken voor het vertrouwen dat u gedurende de afgelopen 38 respectievelijk 10 jaar in mijn vader en mij heeft gesteld.

Hartelijke groeten,

Isaac-Jan Oort

(0252) 23 06 56