NIEUWS &
TIPS VAN NOOR

ONTDEK ONZE VERNIEUWDE TANDARTSPRAKTIJK

oktober 13, 2023 - Tandarts Noor

Bij Tandarts Noor hebben we een prachtige transformatie ondergaan. De oude praktijk van Oort, gelegen aan het Oosthoutplein, heeft een volledige make-over gehad, en er is een nieuwe teamsamenstelling met veel bekende gezichten. We zijn verheugd om onze vernieuwde en uitgebreide praktijk aan u te introduceren.

WAT MAG U VERWACHTEN?

  • Uitbreiding naar twee behandelkamers: Onze praktijk beschikt nu over twee behandelkamers, wat betekent dat we meer flexibiliteit hebben bij het plannen van afspraken. Dit leidt tot snellere service en kortere wachttijden voor u.
  • Warm en uitnodigend decor: We hebben het interieur getransformeerd met warme kleuren en een vriendelijke sfeer. Zodra u binnenkomt, zult u zich meteen op uw gemak voelen in onze vernieuwde praktijk.
  • Een welkomstbalie: Bij aankomst wordt u begroet bij onze welkomstbalie. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden.
  • Nieuwe Apparatuur: We hebben ook geïnvesteerd in geavanceerde tandheelkundige technologie, waaronder een tandheelkundige microscoop. Dit geavanceerde instrument stelt ons in staat om zorg te bieden op een nog hoger niveau, met ongeëvenaarde precisie en nauwkeurigheid.
  • Een nieuw samengesteld team: Noortje (Tandarts), Renu (Tandarts) en Ka-man (Mondhygiënist) waren voorheen werkzaam bij Tandarts Oort. Ze worden nu vergezeld door Linda (Assistent), die voorheen bij Tandarts van Schravendijk werkte. Bovendien hebben we Veronique verwelkomd als onze nieuwe assistent. Veronique heeft al eerder met Noortje samengewerkt bij een andere praktijk.

Deze vernieuwde tandartspraktijk in Voorhout weerspiegelt de frisse start die we hebben gemaakt na de samenvoeging van de Tandartspraktijken J.H. Oort en J.R. Van Schravendijk tot Tandarts Noor. We nodigen u uit om de vernieuwde praktijk in Voorhout zelf te ervaren. Neem gerust contact met ons op voor het plannen van uw volgende afspraak of als u vragen heeft. Tot snel.

(0252) 23 06 56