NIEUWS &
TIPS VAN NOOR

ONTDEK LOKALE KUNST BIJ TANDARTS NOOR

maart 21, 2024 - Tandarts Noor

Welkom in de wachtkamer van Tandarts Noor, waar we met trots een nieuwe toevoeging aan de muur hebben gehangen: een adembenemende foto van het Voorhouts landschap, gemaakt door de getalenteerde natuurfotografe, Mira.

Kunst in de mond, en kunst aan de muur bij Tandarts Noor

Bij Tandarts Noor geloven we in het ondersteunen van lokale talenten en het creëren van een omgeving die de zintuigen prikkelt en de geest verheft. Daarom zijn we verheugd om Mira’s prachtige werk te kunnen delen met onze patiënten en er dagelijks ook zelf van te kunnen genieten.

De foto van Mira is veel meer dan alleen een visueel meesterwerk. Het is een venster naar een wereld die misschien vaak over het hoofd wordt gezien in de haast van de dag – een wereld van verborgen schoonheid en serene rust die overal om ons heen is. Met haar artistieke oog heeft Mira een moment van pure magie vastgelegd.

Als tandartspraktijk die streeft naar kwaliteit in alles wat we doen, zijn we onder de indruk van Mira’s technische vaardigheid en haar vermogen om Voorhout vast te leggen in een enkel beeld zoals je niet vaak ziet. Haar foto straalt niet alleen inspiratie en mystiek uit, maar ook een gevoel van kalmte en verwondering.

We nodigen u uit om te komen genieten van deze prachtige foto tijdens uw volgende afspraak. En misschien, heel misschien heeft u wel meer oog voor de verborgen plekken van schoonheid die Voorhout te bieden heeft. Wie weet herkent u zelfs de locatie waar deze prachtige foto van Mira is genomen.

Kom langs, ontdek en laat u inspireren!

(0252) 23 06 56