NIEUWS &
TIPS VAN NOOR

NOORTJE AKVELD. KENNISMAKEN?

september 25, 2023 - Tandarts Noor

Bij deze laat ik u weten dat met ingang van 1 september jl. Tandartspraktijk J.H. van Oort aan mij, Noortje Akveld is overgedragen en de praktijk verder gaat onder de naam Tandarts Noor.

Sommigen van u heb ik in de afgelopen maanden reeds leren kennen, terwijl ik waarnam in Tandartspraktijk J.H. van Oort. Ik stel me graag nog even voor. Mijn naam is Noortje Akveld, en ik ben afgestudeerd als tandarts aan ACTA (Amsterdam) in 2008. Als derde generatie tandarts zit mondzorg in mijn genen. Ik groeide als kind op in een tandartspraktijk aan huis, en inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkend als zelfstandig tandarts met ervaring in Nederland, Italië en Engeland. Lees mijn hele verhaal >

Een eigen praktijk is een droom die werkelijkheid wordt. Ik streef naar een onafhankelijke dorpspraktijk waar iedereen, van jong tot oud, zich op zijn gemak voelt. Waar kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak centraal staan. Lees verder over onze tandartspraktijk >

Voor u verandert er weinig: u blijft ingeschreven bij de tandartspraktijk, ons behandelteam (bestaande uit Ka-man Tse, Renu Saini, en ik) verandert niet, uw huidige afspraken blijven bestaan en ook de locatie blijft hetzelfde. U kunt nog steeds telefonisch een afspraak plannen via (0252) 23 06 56 of u kunt ons bereiken op info@tandartsnoor.nl.

Misschien heeft u vragen of wilt u meer weten, neemt u dan vooral contact op.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Noortje Akveld
Tandarts en Praktijkeigenaar

(0252) 23 06 56