NIEUWS &
TIPS VAN NOOR

SAMENWERKING MET LOKALE TANDTECHNIEKERS

juli 9, 2024 - Tandarts Noor

Laten we het over Tandtechniekers in Voorhout hebben, want bij Tandarts Noor in Voorhout krijgen we vaak vragen over onze samenwerking met tandtechniekers: “Wie maakt die mooie kronen?” en “Moet ik nog steeds ergens anders heen?”. In deze blog leggen we graag uit hoe wij samenwerken met tandtechniekers om de beste zorg en de mooiste resultaten voor onze patiënten te realiseren. 

LOKALE SAMENWERKING VOOR PRACHTIGE RESULTATEN

Wij werken nauw samen met lokale tandtechniekers, die hun producten hier vlakbij maken – puur Hollands dus. Dit betekent dat we elkaar goed kennen en regelmatig overleg hebben. Dit is een belangrijk aspect voor ons, omdat het bijdraagt aan de kwaliteit en consistentie van het werk dat we leveren. In de visie van Tandarts Noor is het belangrijk dat we onze relaties goed kennen en investeren in de lange termijn. 

KASPER VAN TANDTECHNIEK KENNEMERLAND

Een van de getalenteerde tandtechniekers met wie we samenwerken, is Kasper van Tandtechniek Kennemerland in Heemstede. Kasper heeft meer dan 30 jaar ervaring en beschikt over een modern laboratorium. De tandtechniek is in de afgelopen jaren enorm veranderd, en veel werk wordt tegenwoordig digitaal uitgevoerd. Bijvoorbeeld de kleurbepaling van een tand: waar vroeger veel op het oog en gevoel gebeurde, maken we nu gebruik van mondfoto’s, video’s en zelfs een kleurenscan die alle kleuraspecten van een tand meet en nauwkeurig kan nabootsen. Dit zorgt voor prachtige, natuurgetrouwe kronen en bruggen. 

PROTHESEWERK AAN HUIS BIJ TANDARTS NOOR

Bij Tandarts Noor kun je altijd al rekenen op prothesewerk aan huis, zoals spalken voor rechte tanden, sportbitjes of knarsplaten. Dit werk wordt uitgevoerd door onze lokale tandtechnieker Sharon van SB tandtechniek in Sassenheim. Je hoeft hiervoor dus niet naar een andere locatie, maar kunt gewoon terecht op ons vertrouwde adres op het Oosthoutplein in Voorhout.

(0252) 23 06 56